Over ons (zakelijk)

Over ons

KCW 75 is in 2015 opgericht door Koen van Weert. Na zijn afstuderen aan de Hogeschool van Utrecht (HTS Bouwkunde) heeft hij bij enkele gerenommeerde architectenbureaus gewerkt en ruime ervaring opgedaan. De keuze om voor zichzelf te gaan beginnen volgt uit de passie voor architectuur en de behoefte om hier zelf de richting in te bepalen, samen met opdrachtgevers de mooiste bouwprojecten te kunnen realiseren.

 

KCW 75 is een veelzijdig Bouwkundig Teken- & Ontwerpbureau. De projecten die wij reeds hebben uitgevoerd zijn zeer divers qua grootte, functie en complexiteit, zowel nieuwbouw als verbouw. 

Ons bureau zit in Scherpenzeel, centraal in Nederland. Het werkveld in principe heel Nederland.

Wij kunnen snel schakelen en zijn flexibel. Door intensieve samenwerking met andere zelfstandige (bouwkundige-) bureaus kunnen we snel opschalen. De continuïteit is door deze samenwerkingen gewaarborgd. 

Zo werken wij ook regelmaat op de locatie ‘Ontwerpstudio Brouwersgracht’ in Veenendaal. Daar werken wij samen met diverse disciplines (architectuur/interieur/tuinontwerp en bouwtechniek) aan verschillende projecten.

 

Voor bouwfysica, constructie en interieur hebben wij enkele vaste partijen waar wij mee goed samenwerken.  Echter staan wij ook altijd open voor nieuwe partijen. 

 

De vorm van samenwerken/tarieven kunnen we altijd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken. Uw bent altijd welkom!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Vul dan onderstaande gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.